GY.I.K. Kérdések és válaszok

Gyakran hangzanak el ugyanazok a kérdések a vásárlóktól, illetve előfordul hogy fogalmakat kell tisztáznunk, mielőtt egy megrendelést teljesítünk. Sokszor tudunk magunknak és nektek időt spórolni, ha valamit megfelelő formátumban, felbontásban, stb. hoztok. Ebben a menüpontban ezekre világítunk rá:

1.) lap és oldal között a különbség: 1 lapnak két oldala van

2.) nyomtatás és fénymásolás között a különbség: az alapvető különbség, hogy a nyomtatáshoz kell számítógép is.

(többször előfordul, hogy szorítják az emberek a pendrive-ot a kezükben, hogy “ezt kellene fénymásolni” de ha lefénymásoljuk a pendrive-ot, furcsán néznek ránk. Tapasztalatból mondjuk :-))

3.) Milyen adathordozóról tudunk nyomtatni? Pendrive, memóriakártya (többféle típust tudunk olvasni), CD/DVD, floppy, telefon (hozz hozzá kábelt!), mobil winchester, bluetooth, stb.

4.) Milyen fájlformátumokat tudunk olvasni? Az általánosan használt formátumok közül szinte mindegyiket (pdf, doc, docx, txt, odt, jpg, bmp, tif, gif, psd, cdr, …). Amit ne hozzatok: Neroval készült CD/DVD borítót, azt nem tudjuk olvasni. Folyamatban van a CAD állományok, pl. dwg problémamentes olvasásának megoldása, ezeket addig inkább pdf-ben hozzátok.

5.) Hogyan lehet valaki törzsvásárló? Igazából csak igényelni kell a törzsvásárlói kártyát, amihez Név, Lakcím, illetve E-mail cím kell. A kártya névre szóló, az e-mail cím azért kell, ha van olyan akciónk, ami kizárólag törzsvásárlóknak szól, tudjunk értesíteni benneteket. Az elkészült kártyákat az üzletben lehet átvenni, csak külön kérésre postázzuk őket. A kedvezmény az igénylést követő első vásárláskor már igénybe vehető, függetlenül attól, hogy a kártya addigra elkészült-e vagy sem.

6.) Kinek jár kedvezmény? Törzsvásárlóknak (lásd: 5.), Diákoknak, Pedagógusoknak. Ezen kívül nagyobb megrendeléseknél egyedi árakat szoktunk használni.

7.) Rendelni, kérdezni személyesen, telefonon, sms-bene-mailben, illetve facebook oldalunkon lehet. Ha sokan vannak az üzletben, akkor a telefont nem mindig tudjuk felvenni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük